Fysiotherapeut Jelmer van FysioVogelzang.

Hallo, ik ben Jelmer. 

Ik help je met sportblessures, ademhalingsproblemen maar ook klachten aan je schouder, knieën en enkels. 

Mijn visie is dat ik als fysiotherapeut een helpende hand bied in het herstelproces waarbij jij de regie van het traject hebt. 

Met de mensen die ik behandel bespreek ik wat zij zelf thuis kunnen doen om het klachtenbeeld te veranderen. Mijn rol als fysio is dan meer coachend en begeleidend. 

Ik leer je oefeningen en technieken die je thuis kunt doen, zodat je actief kunt bijdragen aan je eigen herstelproces. Maar maak je geen zorgen, ik blijf betrokken en begeleid je volledig totdat jij weer kunt doen wat je het liefst wilt.

Naast het werk in de behandelkamer ben ik ook graag buiten. Ik heb daarom mijn werk-setting meegenomen naar buiten, en biedt in de buitenlucht Runningtherapie aan voor mensen die veel stress, mentale klachten of milde depressies ervaren. 

Olympische spelen

Buiten de praktijk begeleid ik verschillende top-schaatsers om optimale prestaties te kunnen leveren. Dit brengt mij jaarlijks op mooie plekken zoals de Weissensee, Scandinavië en als hoogtepunt de Olympische Winterspelen in Beijing van 2022.

Afspraak maken met Jelmer?