Video consult.

We hebben ontdekt hoe we mensen kunnen helpen via een digitaal consult. Via een beveiligde omgeving kunnen we je klachten goed doornemen. 

Tijdens corona is het video-consult veel toegepast in de fysiotherapie en de ervaringen zijn van zowel patiënten als fysiotherapeuten erg positief.

E-consult fysiotherapie.

Via een beveiligde webcam verbinding kunnen we je klachten en voortgang goed bespreken. Ook kunnen we oefeningen voorbeelden delen via een 2e scherm.

Tijdens corona-lockdowns hebben we dit veel toegepast, en dit is veel mensen ontzettend goed bevallen.

Hoe het werkt ?

We nodigen je uit via een link. Op het afgesproken tijdstip kom je via de link in een beveiligde online omgeving. De video-verbinding wordt automatisch opgestart met je fysio.

Tijdens het consult kunnen we je klachten inventarissen en bepalen wat er aan de hand kan zijn. Je wordt direct voorzien van adviezen en eventuele oefeningen. Toch handig om nog eens op de praktijk af te spreken? Die afspraak kan je dan direct maken.

Controle afspraak?

Veel mensen geven aan het fijn te vinden om een aantal weken/maanden na de laatste behandeling nog eens contact te hebben over de voortgang. Een fysieke afspraak kan dan veel van je kostbare tijd kosten. Een video-consult via je telefoon of computer is dan een makkelijke manier om je laatste vragen te stellen. 

Vergoeding

Een video-consult wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering fysiotherapie. Bekijk op onze vergoeding en tarieven pagina wat de voorwaarden zijn van een video-consult fysiotherapie.

Video-consult.

Tijdens het consult inventariseert de fysiotherapeut je klachten. Je wordt voorzien van (beweeg)advies en wordt je verteld wat je kunt verwachten met betrekking tot het herstel. 

De verbinding is beveiligd. 

Meer weten of heb je een klacht die je online met je fysio wilt bespreken? 

Neem gerust contact met ons op!