FysioVogelzang Groningen

Bewegen en fysiotherapie Groningen

FysioVogelzang motiveert en ondersteunt mensen om zo goed en veel mogelijk te kunnen bewegen. Onze positieve en professionele fysiotherapeuten staan iedere dag voor je klaar om te helpen jouw doelen te bereiken. Ongeacht jouw persoonlijke situatie. 
 
Bewegen begint bij FysioVogelzang

Wat doen we?

FysioVogelzang is een praktijk voor fysiotherapie in de Rivierenbuurt in de stad Groningen. Mensen helpen om beter en sterker te kunnen bewegen is wat ons dagelijks motiveert. Wij geloven dat iedereen een fysiotherapeut verdient die het beste voor hem of haar voor heeft. 

We doen dat op een positieve en motiverende manier. Wij geloven dat iedereen gelukkig wordt van bewegen. Ieder op zijn eigen manier. We ondersteunen met verschillende behandelmethoden maar ook met programma’s op de werkvloer, of op individueel niveau. Het resultaat? Een hogere kwaliteit van leven door positieve gezondheid.

Waar zijn we goed in?

We helpen mensen met klachten aan spieren, pezen en gewrichten. We worden al 5 jaar op rij beoordeeld met een 9 of hoger. We krijgen veel te horen dat onze uitleg, aandacht en persoonlijke behandelplannen als erg prettig worden ervaren. We zijn hier trots op.

Wij zijn van mening dat we jou goed kunnen helpen met klachten die zijn ontstaan tijdens het sporten, door het werk of een ongelukje in jouw kostbare vrije tijd. We bepalen onze werkwijze door regelmatig te laten bijscholen door collega-fysiotherapeuten, wetenschappelijke artikelen bij te houden en intern met elkaar te overleggen.

2 locaties in de stad Groningen

In 2015 zijn de deuren aan de Vechtstraat in de Rivierenbuurt van Groningen geopend. Deze centrale locatie tussen de ring van Groningen en het Centraal Station van Groningen werken wij samen met (neuro)psychologen en orthopedagogen. 

In 2020 zijn wij ook gevestigd aan de Peizerweg in Groningen. We maken gebruik van de oefenruimte van fitnesscentrum Ron Haans. Een perfecte ruimte om te werken aan kracht, stabiliteit en uithoudingsvermogen.

We helpen je graag

We denken graag met je mee hoe we jouw nekklachten zo goed mogelijk kunnen verhelpen. Neem gerust contact met ons op. Je kunt ook direct een afspraak inplannen via de online planner!

Kom met ons in contact.