Ervaringen van anderen.

We zijn trots op ons werk en delen graag positieve ervaringen van anderen. 

Mensen die bij ons in behandeling zijn geweest krijgen de mogelijkheid de ervaring bij FysioVogelzang te delen. Iedere maand delen we een aantal reviews waar we blij van worden en de maand erna weer vol positieve energie mensen helpen! 

Hij is de enige fysiotherapeut die mij mijn klachten heeft kunnen verbeteren En ik loop er al jaren mee. Veel therapeuten geweest maar nooit een succes. Dus nu TOP!
Qualiview - FysioVogelzang review
Juni 2024
Erg enthousiaste fysiotherapeut. Nam mijn klachten serieus en was gemotiveerd om achter de oorzaak te komen
Qualiview - FysioVogelzang review
Mei 2024
Prima inhoudelijke kennis en prima contact
Qualiview - FysioVogelzang review
Mei 2024
Ze nemen mijn klachten serieus en er heerst een ongedwongen fijne sfeer
Qualiview - FysioVogelzang review
Mei 2024
De behandeling ging rustig en afgestemd op mijn blessures en sport.
Qualiview - FysioVogelzang review
Mei 2024
Ik had soms verwacht dat ik iets meer gemasseerd zou worden ipv alleen oefeningen
Qualiview - FysioVogelzang review
Mei 2024
Duidelijk en geeft voorbeelden te zien. Goede aangepaste oefeningen.
Qualiview - FysioVogelzang review
Mei 2024
Prettige en terzake kundige behandeling. Met duidelijkheid en humor.
Qualiview - FysioVogelzang review
April 2024
Kundig en nog gezellig ook. Je wordt erg warm ontvangen en serieus genomen. Professioneel behandeld en goede adviezen.
Qualiview - FysioVogelzang review
April 2024
Prettige omgeving en professionele therapeut.
Qualiview - FysioVogelzang review
April 2024
goede uitleg van wat er aan de hand is. De locatie van de praktijk in combinatie met de sportschool
Qualiview - FysioVogelzang review
April 2024
Op alle gevraagde punten ben ik zeer tevreden over de behandeling van Gijsbert Vogelzang. Dat kunt u zien aan mijn waarderingen, een 9. MBt het resultaat heb ik een 6 gegeven. Die '6' ligt aan mijzelf, niet aan zijn behandeling. Soms is er weinig resultaat mogelijk.
Qualiview - FysioVogelzang review
April 2024
Loop al lange tijd met schouderklachten en ben voor het eerst goed en serieus geholpen, waardoor klachten heel erg afgenomen zijn. Alles werd duidelijk uitgelegd, kon met vragen altijd terecht en de fysiotherapeut deed er alles aan om zelf ook goed beeld te krijgen van de aandoening en er een behandeling op af te stemmen.
Qualiview - FysioVogelzang review
Maart 2024
Deskundigheid en er worden goede doelen gesteld met de patiënt.
Qualiview - FysioVogelzang review
Maart 2024
The dedication they bring into the job and the positive energy makes the long road of recovery more pleasant. I feel in very good hands!
Qualiview - FysioVogelzang review
Februari 2024
Veel goeie locaties en veel ruimte beschikbaar
Qualiview - FysioVogelzang review
Februari 2024
Ik ben altijd erg enthousiast over de behandelingen bij Gijsbert en als iemand een fysiotherapeut nodig heeft, beveel ik hem altijd aan. Hij weet perfect hoe mij te motiveren om de thuisoefeningen te doen en doet de behandelingen met een lach en een grap!
Qualiview - FysioVogelzang review
Januari 2024
Vriendelijk, goede aandacht en interesse,
Qualiview - FysioVogelzang review
Januari 2024
Er is een goede begeleiding en duidelijke communicatie. Verder bieden ze hun servive aan buiten kantoor tijden.
Qualiview - FysioVogelzang review
Januari 2024
Duidelijke uitleg van het probleem en vervolgens duidelijk aangeven van het doel van de behandeling
Qualiview - FysioVogelzang review
Januari 2024
Snel een afspraak en daarna goed geholpen!
Qualiview - FysioVogelzang review
November 2023
9 - Communiceert duidelijk en helder, eerlijk.
Qualiview - FysioVogelzang review
November 2023
8 - Aardig, rustig en kundige fysiotherapeut. Neemt de tijd als het nodig is. Stemt goed af.
Qualiview - FysioVogelzang review
Oktober 2023
10 - Deskundig en professioneel. In korte tijd door Gijsbert grotendeels van mijn schouderprobleem af. Hij bekijkt het grotere plaatje en gaat toekomst gericht te werk en niet een quick fix wat erg verrassend en top was. Geen symptoom bestrijding maar langdurig een oplossing. Top
Qualiview - FysioVogelzang review
Oktober 2023
Alle medewerkers waarmee ik te maken heb zijn heel prettig in de omgang. Voel me serieus genomen.
Qualiview - FysioVogelzang review
Oktober 2023
10 - Ja zeker Goed uitleg aangenaam en serious tegelijkertijd weet wat hij doet en heel open luister naar je klachten vooral met open glimlach en begripvol geef verschillende oefeningen En heel toegenkelijk is
Qualiview - FysioVogelzang review
September 2023
10 - De klacht werd serieus genomen en heeft mij tot nu toe goed begeleid. Als ik niet bij Vogelzang terecht was gekomen had ik nooit geweten dat mijn kniebanden waren gescheurd. Gijsbert is professioneel en is er meelevend. Er zijn korte lijntjes en is erg toegankelijk. Blij dat wij in contact zijn gekomen met praktijk Vogelzang.
Qualiview - FysioVogelzang review
Augustus 2023
Professioneel, toegankelijk, meelevend
Qualiview - FysioVogelzang review
Augustus 2023
10 - Gijsbert combines great knowledge and expertise with a touching ability to encourage the patients. It is a pleasure to work with him.
Qualiview - FysioVogelzang review
Juni 2023
Ze luisteren naar je en nemen je serieus. Zoeken samen naar een oplossing cq beste behandeling.
Qualiview - FysioVogelzang review
Juni 2023
10- Gijsbert Vogelzang heeft zich verdiept in mijn probleemstelling en steeds diverse creatieve oplossingen voorgesteld om het probleem op te lossen. Met groot dankbaarheid kan ik stellen dat mijn langdurige klacht inmiddels verholpen is.
Qualiview - FysioVogelzang review
Juni 2023
9 - Individuele benadering en creatieve oplossingen
Qualiview - FysioVogelzang review
Juni 2023
9 - Duidelijke en vriendelijke communicatie.
Qualiview - FysioVogelzang review
mei 2023
10 - Correcte behandeling met veel info, serieus en vriendelijk alsmede deskundig
Qualiview - FysioVogelzang review
mei 2023
9 - Deskundig, persoonlijk, empatisch
Qualiview - FysioVogelzang review
April 2023
10 - De patient gerichte aanpak - ga vooral zo door.
Qualiview - FysioVogelzang review
April 2023