Ik voelde me serieus genomen en vond het prettig dat er gekeken werd naar hoe ik de klachten zelfstandig kon verminderen/verhelpen.

Vrouw24 jaar

Vanaf het allereerste contact was er vertrouwen tussen Gijsbert en mij. Bij zowel mijn nieuwe heup als bij mijn nieuwe knie, heeft zijn professionele en zeer mensgerichte aanpak mij enorm geholpen bij de revalidatie.

Man73 jaar

Voordat de behandeling begon een zeer goed intake gesprek gehad met de fysio. Mijn fysiotherapeut weet zeer goed te luisteren naar mijn klachten en deze te benoemen en daarna ernaar te handelen. Ik voel mij zeer vertrouwd en kan mij volledig overgeven aan zijn behandelingen, waarbij de mondelinge interactie zeer goed functioneert. Het feit dat ik een paar vragen niet volledig heb kunnen beantwoorden licht eraan dat mijn beperking permanent is en nooit meer zal veranderen.wel geeft het een enorme verlichting waarop ik weer dagen kan teren.

Man70 jaar

Zeer betrokken, zeer nauwkeurige waarnemer, menselijk, vriendelijk, jong en enthousiast en gericht op het verbeteren van vooral mijn dagelijkse mobiliteit en kwaliteit van leven.

ManGepensioneerd

Mijn fysiotherapeut begreep mij goed en vertelde mij stapsgewijs wat ik wel en niet mocht doen. Ook hadden we het vaak over de voortgang van de behandeling. Hij luisterde goed en gaf mij duidelijke instructies en oefeningen.

Student

De fysio legde goed en met geduld uit wat hij deed en wat er aan de hand was, dat heeft mijn zoon als heel prettig ervaren

Ouder

Behandeld door Kasper: Na 2 behandelingen helemaal van mijn klachten af. En ik had een veel hogere rekening verwacht. Aardige jongen ook. Super tevreden

Vrouw40+ jaar

De fysiotherapeut luistert goed naar de patiƫnt en geeft voldoende uitleg op een niveau dat ook voor een leek te begrijpen is.

Anoniem

Humor, interactie, prettig in de omgang, verrassend ook.

Anoniem

Gijsbert Vogelzang :Aimabel en kundig !

Anoniem