Maak kennis met Gijsbert

@FysioVogelzang

Hey! Als fysiotherapeut help ik je graag duidelijkheid te geven over je klachten en een passend plan met je op te stellen. Ik heb speciale interesse in schouder- knie- en sportklachten. Ik ben lid van het SchoudernetNoord en SchoudernetNederland. Ik heb een actieve benadering van klachten, we gaan dus aan de slag met je fysieke klachten. Door samen te bewegen gaan we een oplossing vinden. Zeker weten!

Sinds 2015 werk ik als fysiotherapeut bij FysioVogelzang. 

Door de jaren heen heb ik een passie en specialisatie ontwikkeld voor schouder– en knieklachten.

Naast deze 2 geweldige gewrichten zie ik veel sporters, die met (langdurige) blessures te maken hebben. Door echografie toe te passen bij een acute sportblessure kunnen we al snel een idee geven waneer er werd gesport kan worden.

Mijn benadering van behandelingen is gebaseerd op de nieuwste (wetenschappelijke) inzichten. Over het algemeen ben ik van mening dat bewegen een medicijn is voor fysieke klachten. De uitdaging voor mij en jou is om de juiste dosering en frequentie te vinden. Ik maak gebruik van verschillende concepten die ik toepas tijdens behandelingen:

Wil je je klachten eens bespreken met de fysio?

Maak gerust een afspraak om je klachten eens te bespreken met een van onze fysiotherapeuten. Ons team is gespecialiseerd in verschillende lichaamsregio’s en klachten. 

Samen kijken welke mogelijkheden er zijn?

Ons team met bevlogen fysio's staat voor je klaar!