🚀 Binnenkort open: 3e locatie in Groningen!

Voorstelrondje : Isabelle

@FysioVogelzang

Welkom bij FysioVogelzang. Een praktijk voor fysiotherapie boordevol bevlogen fysiotherapeuten.

Wellicht hebben jullie mijn gezicht al langs zien komen, dus daarom zal ik mij even voorstellen. Mijn naam is Isabelle en ik ben 23 lentes jong. Samen met mijn 2 huisgenoten woon ik in de stad Groningen. Inmiddels zit ik in het derde jaar van de opleiding Fysiotherapie aan de Hanzehogeschool en daarom werd het hoog tijd om een kijkje te nemen in Fysiotherapieland. Tot eind juni 2021 loop ik stage bij Gijsbert. Ik ben aanwezig op de Vechtstraat en aan de Peizerweg. Ik ben van plan om ontzettend veel te leren! Tot snel in de behandelkamer of in de oefenzaal!

Stage lopen bij FysioVogelzang

Bewegen is ons vertrekpunt. Iedere dag zetten we onze kennis en enthousiasme in om iedereen zo goed mogelijk te helpen met bewegen. Het is belangrijk dat iedereen zich gezien voelt. Ook onze toekomstige collega fysiotherapeuten zien we staan. Daarom begeleidt FysioVogelzang geregeld stagiaires van de opleiding fysiotherapie aan de HanzeHogeschool Groningen.

Gijsbert

Gijsbert

Enthousiast om mensen met schouder-, knie- en sportklachten te helpen.

Linken?

Nieuwste berichten

@FysioVogelzang

Volg ons op YouTube en Instagram waar we regelmatig informatie en kennis delen! 

Nieuwste video's

Samen kijken welke mogelijkheden er zijn?

Ons team met bevlogen fysio's staat voor je klaar!