Schouderklachten.

Een pijnlijke schouder kan erg vervelend zijn. Schouderklachten in de nacht, op het werk of bij het sporten komen veel voor. FysioVogelzang is aangesloten bij het Schoudernet Noord om je de beste adviezen en hulp te bieden.

tennis fysiotherapie

Wat is jouw situatie?

Een sportblessure kan iedereen overkomen. Veel voorkomende klachten zijn pijn bij werpen, vangen en schieten. Door een duel of val kunnen pezen, spieren en het schouderkapsel pijn geven. 

Door een echo te maken van je schouder kunnen we beter bepalen wanneer je weer zou kunnen sporten. Ook kunnen we je helpen op te bouwen in onze ruime oefenzaal waar we sport-specifiek met je aan de slag kunnen!

Denk aan je houding achter de computer of overbelasting door zwaar werk. Fysiotherapie kan je helpen door te kijken naar je houding maar ook naar wat je schouder op dit moment aankan en wat er van gevraagd wordt. Is dit in balans?

Pijn in de bovenarm komt vaak vanuit het schoudergewricht. Een pees of slijmbeurs kan pijn uitstralen naar de bovenarm. Soms geeft een pees- of spierscheur ook deze klachten. Echografie door een van onze fysiotherapeuten kan uitsluitsel geven.

Welkom bij FysioVogelzang. Wij zijn aangesloten bij het schoudernet-Noord. Dat betekent dat de schouderfysiotherapeut aanvullende scholing heeft gevolgd om schouderklachten te behandelen. Na een operatie maken wij gebruik van revalidatie-schema’s die orthopeden ook goed kennen. 

Als je merkt dat je schouderpijn niet beter wordt na een aantal dagen of nadat je met sport een blessure hebt opgelopen is het goed om je klachten te beoordelen. Je gaat dan naar huis met een uitleg van je klachten en een plan van aanpak over hoe je van je schouderklachten af komt. 

Schouderfysiotherapie.

Onderzoeken, behandelen, verbeteren.

Er zijn weinig gewrichten zo complex als de schouder. Om deze klachten goed te behandelen zijn wij aangesloten bij het SchouderNetNoord. Hierdoor zorgen wij voor parate kennis door het netwerk van collega schouder-fysiotherapeuten en schouderspecialisten.

Meer berichten over de schouder.

Behandelaars.

gijsbert vogelzang fysiovogelzang

Gijsbert Vogelzang

Jeroen Kranenburg

We helpen je graag.

We denken graag met je mee hoe we jouw schouderklachten zo goed mogelijk kunnen verhelpen. Neem gerust contact met ons op. Je kunt ook direct een afspraak inplannen via de online planner!

Kom met ons in contact.