Afspraak maken.

Je kunt op verschillende manieren een afspraak maken bij onze praktijk.

Een verwijzing van een arts is niet noodzakelijk!

Bellen

Ma t/m vrij: 08:30-17:00
Op feestdagen gesloten.

Online inplannen

Plan zelf je afspraak in de agenda van de gewenste fysiotherapeut.
 

Contactformulier.

Veel gestelde vragen.

Een super gemotiveerde fysiotherapeut die jou gaat helpen. We stellen je een aantal vragen om je klachten duidelijk te krijgen. Vervolgens voeren we een onderzoek uit waar verschillende bewegingen gemaakt worden. Ook kijken we naar de spanning en kracht van je spieren. Uiteindelijk heeft de fysiotherapeut een goed beeld van jouw probleem en zal hij je een advies en behandelvoorstel geven. Dit doen we op een open en ontspannen manier. We nemen de tijd en het belangrijkste vinden wij dat je op je gemak bent! 

Nee, je kunt zonder verwijzing bij ons terecht.

Na iedere behandeling ontsmetten wij de behandeltafel, deurklinken en alle voorwerpen die gebruikt zijn tijdens een behandeling. Als u het wenst draagt de fysiotherapeut een mondkapje. Binnen 1,5meter draagt de fysiotherapeut in de behandelkamer altijd een mondkapje.

Op verschillende momenten van de dag ventileren wij de praktijk door deuren open te zetten. 

Iedere ochtend controleren wij bij ons zelf of wij symptomen hebben die passen bij het corona virus. Hierin nemen wij geen risico. 
Als we niet zeker weten of het veilig is zal de betreffende fysiotherapeut een corona test doen en tot een negatieve uitslag niet werken. 

Als je een aanvullende verzekering hebt voor fysiotherapie regelen wij de afhandeling me de zorgverzekeraar. Heb je geen verzekering dan betaal je het praktijktarief. 

We willen je vragen twee handdoeken mee te nemen naar de praktijklocaties. Deze worden gebruikt om op de behandeltafel te leggen of lichaamsregio’s af te dekken.

Verder vragen wij naar je BSN-nummer. Dit om de gegevens van je zorgverzekering op te vragen.