De Praktijk voor fysiotherapie Groningen

Bewegen begint
bij FysioVogelzang.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ervaringen in de fysiotherapie praktijk

Er is veel mogelijk. Bewegen doe je voor jezelf, 

voor je gezondheid en de kwaliteit van leven!

Zet de stap naar gezond bewegen

Verschillende mogelijkheden voor jouw gezondheid

Jouw behandeling wordt vergoed

FysioVogelzang heeft met alle zorgverzekeraars een overeenkomst. Dat betekent dat jouw behandeling bij ons wordt vergoed door jouw zorgverzekeraar als je een aanvullende verzekering hebt afgesloten. Je kunt dit nalezen in je polisvoorwaarden. Op onze praktijk kunnen wij dit ook voor je nakijken. 

Fysiotherapie waar je maar wilt

Op onze praktijk locaties

Online of bij je thuis

Op je club of op het werk

Onze beweegreden

Mensen helpen beter te laten bewegen, dat is onze beweegreden ons werk vol passie uit te voeren. Wij vinden dat er voor iedereen een unieke behandeling moet worden opgesteld omdat geen enkele klacht hetzelfde is. Iedereen heeft zijn eigen verhaal. Maak kennis met FysioVogelzang want fysiotherapie is meer dan behandelen alleen!

Een verwijzing nodig? Nee.

Je hebt geen verwijsbrief van een arts nodig om bij ons terecht te kunnen. Neem gerust contact met ons op om je klachten aan ons doorgeven. We denken samen welke fysiotherapeut jouw klacht het beste kan verhelpen. Je mag natuurlijk ook zelf aangeven of je een voorkeur hebt voor een fysio. Als je geopereerd bent of te maken hebt met een chronische aandoening, dan kan het zijn dat er wel een verwijzing nodig is. Je fysiotherapeut kan dit voor je uitzoeken en je helpen om aan de verwijzing voor fysiotherapie te komen. 

FysioVogelzang motiveert en ondersteunt mensen om zo goed en veel mogelijk te kunnen bewegen. Onze positieve en professionele fysiotherapeuten staan iedere dag voor je klaar om te helpen jouw doelen te bereiken. Ongeacht jouw persoonlijke situatie.

Bewegen begint bij FysioVogelzang

Contact

Locaties