🚀 Binnenkort open: 3e locatie in Groningen!

Beweeg met plezier, presteer optimaal,
voel je goed.

Maak kennis met het FysioVogelzang💙 team.

Jelmer, Akky, Lennard, Jeroen, Angelique, Gijsbert, Thiemen 
Duncan, Hotze, Jolanda, Lotte en Jacqueline

Ervaringen.

Meer reviews lezen of zelf een ervaring delen? Leuk! Klik hierUitstekend
Gebaseerd op 47 recensies
Thijmen Dam
Thijmen Dam
2023-07-19
Goed geholpen door Gijsbert. Pijn in mijn schouder (snowboard ongeval) is in een aantal weken behoorlijk afgenomen, en daarnaast staat hij er altijd met een glimlach. Top!
Kasper van Hoek
Kasper van Hoek
2023-03-26
Met goed resultaat een coronaherstelprogramma afgewerkt. In de sportschool hebben we aan fysiek herstel gewerkt en leerde ik beter aanvoelen waar bepaalde grenzen lagen. Verderop in het programma heb ik met hardloopcoach Hylke aan de verdere conditie gewerkt. Ik leerde daar vooral hoe ik kon hardlopen op een lager tempo dan ik gewend was, zonder mezelf op te blazen. Nu geeft hardlopen mij energie. Het heeft mijn kijk op de intensiteit van sporten veranderd. Nu verdeel ik mijn energie veel beter. En nu het programma erop zit, kan ik ook weer zonder negatieve gevolgen intensief sporten. Ik ben er heel blij mee.
Ruben Looije
Ruben Looije
2023-03-08
Alleen maar goede ervaringen met deze Fysio. Ze nemen je mee in hun denkproces waar de oorzaak van de mogelijke klacht zou kunnen liggen en op basis daarvan wordt in samenspraak een plan bedacht. Daarnaast zijn ze heel eerlijk over het mogelijke vervolg afspraken: ze zijn niet te benauwd om te zeggen dat een vervolg afspraak helemaal niet nodig is. Tot slot zijn ze heel flexibel, dus ik heb nog nooit langer dan een week hoeven wachten op een vervolg afspraak. Dikke aanrader dus!
Britt Wetsema
Britt Wetsema
2023-01-15
Altijd goed en snel geholpen! Ook hebben ze een mooie accommodatie met verschillende apparaten.
joep oosterhaven
joep oosterhaven
2023-01-12
Had last van beide knieën maar na een paar behandelingen waar ik duidelijk uitleg kreeg over oefeningen die ik thuis of in de sportschool kon uitvoeren heb ik nu nauwelijks pijn meer. Ook communicatief was deze fysio erg fijn.
Zwaantje Wieling
Zwaantje Wieling
2022-12-24
Heel tevreden over de professionele maar ook persoonlijke benadering . En natuurlijk over het resultaat.
mervyn bos
mervyn bos
2022-12-06
Erg goede fysio praktijk! Ze maken gebruik van veel verschillende apparaten en soorten behandelingen. Hierdoor was het al snel duidelijk wat er mis was in mijn knie, en is het ook snel verholpen! Zeker aan te bevelen.
Roland de Bruijn
Roland de Bruijn
2022-10-05
Middels de club bij FysioVogelzang gekomen. Goed contact en snel plek. Komende maanden professionele begeleiding voor mijn kruisband revalidatie!

Je oefeningen altijd bij de hand.

Ben je bij ons in behandeling, dan ontvang je gratis je eigen oefenprogramma inclusief filmpjes en instructies. 

De FysioVogelzang leestafel.