[ultimate_heading main_heading=”Fysiotherapie” alignment=”left” main_heading_style=”font-weight:bold;” main_heading_margin=”margin-bottom:20px;”][/ultimate_heading]

Fysiotherapie Groningen

Over veel bewegingen hoeven wij in het dagelijks leven niet na te denken. Totdat een bepaalde beweging of houding vervelend wordt. Pas dan denken wij als mensen na over wat de reden van de klacht kan zijn. In veel gevallen gaan fysieke ongemakken vanzelf weer over. Het lichaam is daar namelijk perfect op ingericht. Soms heeft het lichaam handje nodig en daarvoor weken wij dagelijks met al onze aandacht graag aan mee. FysioVogelzang, praktijk voor fysiotherapie Groningen kijkt graag met u mee. Zelfs een stapje verder dan alleen die rugklacht die maar niet over gaat. Wat is nu écht de reden dat u klachten heeft. Daar willen wij samen met u een antwoord op vinden.

Voor welke klachten kan ik terecht?

U kunt voor vrijwel alle klachten terecht die het bewegen beperkt. Zo kunt u denken aan sportblessures, klachten door overbelasting, klachten na een ongeluk, ziekte maar ook kunt u moeite krijgen met bewegen doordat het lichaam ouder wordt. Daarnaast helpen wij u met herstellen en aansterken na een operatieve ingreep bijvoorbeeld na een heup- of knieprothese.

Heb ik een verwijzing nodig van mijn huisarts?

Nee, u kunt direct bij ons terecht. De fysiotherapeut is geschoold om uw klachten dusdanig uit te vragen om te bepalen of u bij hem of haar aan het juiste adres bent. In sommige gevallen willen wij aanvullend een overleg met uw huisarts of specialist of raden wij aan om toch een bezoek aan uw huisarts te brengen voor een aanvullend/bevestigend onderzoek.

Wat kan ik verwachten?

Uw eerste bezoek zal bestaan uit een kennismaking en een inventarisatie van uw klachten. Dit doen wij door u vragen te stellen die volgens ons relevant zijn rond het onstaan van uw klacht. Uw antwoorden nemen wij mee in het aanvullend lichamelijke onderzoek. Nadat wij u klacht hebbben onderzocht en een beeld hebben geschets van de oorzaak van uw klacht zal u een behandelvoorstel worden voorgelegd. Belangrijk vinden wij wat uw wensen en doelen zijn. Het is dus niet zo dat er bij voorhand al een protocol klaar ligt. Ieder mens een eigen benadering is onze visie.

Wat voor behandelingen kan ik verwachten?

Behandelingen bij FysioVogelzang bestaan voornamelijk uit het vrijer laten bewegen van uw lichaam. Dit kan door gebruik te maken van methoden als dry needling, mobilisaties, triggerpoint therapie, medical taping en oefentherapie. De fysiotherapeut adviseert, behandelt en assisteert hij u zodat u het liefst klachtenvrij door het leven kunt gaan. Bij chronische aandoeningen zal hij of zij u zo begeleiden dat u uw mogelijkheden zo optimaal kan functioneren.

[ultimate_heading main_heading=”Specialismen” heading_tag=”h3″ alignment=”left” main_heading_margin=”margin-bottom:20px;” main_heading_style=”font-weight:bold;”][/ultimate_heading]
[ultimate_heading main_heading=”Vraag en Afspraak” heading_tag=”h3″ alignment=”left” main_heading_margin=”margin-bottom:20px;” main_heading_style=”font-weight:bold;”][/ultimate_heading]

Vult u onderstaand formulier in voor uw vraag of aanmelding. FysioVogelzang probeert binnen één werkdag op uw bericht te reageren.

Verstuur