Specialisaties

Fysiotherapie

Bewegen lijkt vanzelfsprekend. Het goed functioneren van het lichaam is voor veel mensen de gewoonste zaak van de wereld. Maar niet voor iedereen. De fysiotherapeut is expert in bewegen.

Sportblessures

Sport is voor veel van ons een belangrijke uitlaatklep. Bij een blessure of preventief helpt de fysiotherapeut jouw op de weg terug naar de sport die jij graag wilt doen!

Revalidatie

U kunt bij FysioVogelzang terecht voor revalidatie na een operatie. De fysiotherapeut helpt je graag verder te herstellen en begeleidt je in de opbouw van de dagelijkse activiteiten.

Dry Needling

Dry needling wordt ondersteunend aan uw behandeling toegepast door een hiervoor opgeleide fysiotherapeut. De behandeling zorgt ervoor dat spieren sneller goed kunnen ontspannen en de klachten verdwijnen.

Echografie

In onze praktijk gebruiken wij echografie als aanvulling op ons lichamelijk onderzoek. Echografie stelt ons in staat zorgvuldiger een diagnose te kunnen stellen en het behandelplan aan te scherpen.

Shockwave

Shockwave therapie (eswt) is een relatief nieuwe behandelmethode binnen de fysiotherapie. Een shockwave behandeling wordt ingezet bij langdurige peesklachten die niet overgaan na rust en/of oefentherapie.

Hooikoortstape

De fysiotherapeut gebruikt de tape om de hooikoortsklachten te doen verminderen. De tape wordt op de rug geplakt en heeft geen vervelende bijwerkingen.