Knieklachten fysio

Pijnlijke knie?

Als je last hebt van knieklachten kan dat het dagelijks leven negatief beïnvloeden. Het kan zijn dat je kniepijn hebt tijdens sport, werk of in je vrije tijd. Verschillende structuren in de knie kunnen betrokken zijn bij pijn.

Dagelijks helpen onze fysiotherapeuten mensen met knieklachten zoals meniscus, voorste kruisband of knieschijf problemen.

Knie fysiotherapie.

de knie zelfst.naamw. (m./v.) Uitspraak:   [kni] Verbuigingen:   knie|ën (meerv.) gewricht tussen je bovenbeen en je onderbeen

Sportblessure

Veel knieblessures ontstaan tijdens sport. De meeste blessures ontstaan bij het wegdraaien of landen na een sprong.

lees meer...

Meniscus

Elke knie heeft er twee. Deze kraakbeenschijfjes bewegen mee met buigen, strekken en draaien. Een blessure aan de meniscus kan goed worden verholpen met fysiotherapie.

lees meer...

Een operatie

Voor en na een operatie kan het verstandig zijn om oefeningen te doen om het herstel na de operatie te beter te laten verlopen.

lees meer...

Kniebanden

De kniebanden zitten aan de binnen- en buitenkant van de knie. Bij een draaibeweging of impact tegen de knie kunnen de banden beschadigen.

lees meer...

Zo doen wij het

Onze praktijk

Wij helpen iedereen waar we kunnen. Hoe je geholpen wilt worden is voor iedereen verschillend. Daarom willen  wij graag weten wat wij voor je kunnen doen. Wat wil je bereiken? Voor de een is dat weer kunnen sporten, voor de ander is zelfstandig kunnen blijven wonen een doel. Bij FysioVogelzang combineren wij onze expertise met jouw doel. Deze succesvolle combinatie heeft ervoor gezorgd dat wij in al meer dan 5 jaar worden beoordeeld met een 9 of hoger. 

fc diabetes

Jouw behandeling wordt vergoed.

FysioVogelzang heeft met alle zorgverzekeraars een overeenkomst. Dat betekent dat jouw behandeling bij ons wordt vergoed door jouw zorgverzekeraar als je een aanvullende verzekering hebt afgesloten. Je kunt dit nalezen in je polisvoorwaarden. Op onze praktijk kunnen wij dit ook voor je nakijken. 

Wil je met ons overleggen?

Twijfel je of fysiotherapie voor knieklachten bij jou kan helpen? Neem gerust contact met ons op. Je kan ook gebruik maken van ons digitale spreekuur. Kosteloos en vrijblijvend. 

Kom met ons in contact.

0 +

Behandelingen

0 +

Goede beoordeling

0

Locaties

Locaties