[ultimate_heading main_heading=”Specialisaties” heading_tag=”h3″ alignment=”left”][/ultimate_heading]
hooikoorts
[ultimate_heading main_heading=”Hooikoortstape” heading_tag=”h1″ main_heading_color=”#336699″ alignment=”right” margin_design_tab_text=””][/ultimate_heading]

Hooikoortsklachten

Eindelijk, we laten de winter weer langzaam achter ons. De eerste lentezon heeft zich inmiddels ook weer laten zien. Voor veel mensen is dit helaas ook een periode waarbij branderige ogen, snotterigheid en jeuk weer begint. Hooikoorts staat gelijk aan lente. Medicijnen hebben vaak geen of slechts een tijdelijke werking. Wel heeft medicatie altijd bijwerkingen. Een veelvoorkomende bijwerking is vermoeidheid. Dat kan er dan ook nog wel bovenop.

Voor het 3e jaar op rij biedt FysioVogelzang ‘hooikoortstape’ aan. Door gebruik te maken van medical tape kunnen klachten zonder bijwerkingen sterk worden verminderd of zelfs voor een heel seizoen worden voorkomen.

Is het wetenschappelijk bewezen effectief?

Het aanbregen van tape bij hooikoorts is een relatief nieuwe methode. Er is weinig onderzoek naar gedaan. We kunnen dus niet zeggen, net zoals bij de hooikoorts-medicijnen, dat het gegarandeerd gaat werken. De afgelopen jaren hebben wij de resultaten bij mensen die u voorgingen bijgehouden. 83% van de deelnemers bij FysioVogelzang heeft afname van klachten dan wel het volledig verdwenen zijn van de klachten.

Meer informatie over bewijs en de werking kunt u lezen op https://www.fysiotape.nl/medical-taping/hooikoorts/ 

  • Verlicht hooikoortsklachten
  • Geen bijwerkingenry needling fysio groningen
  • De tape mag nat wordensio groningen 

Hoe werkt het?

Het uitgangspunt van het aanbrengen van de tape is dat via een externe huidprikkeling reflectoir invloed kan worden uitgeoefend op het weefsel rondom het gebied waar de tape aangebracht wordt. De tape, die direct op de huid wordt aangebracht, stimuleert huidsensoren, die op hun beurt het zenuwstelsel in het lichaam prikkelen.

Wat kost het?

De kosten voor het aanbrengen van hooikoortstape zijn €25-,. Hiervoor krijgt u tweemaal een tape aangebracht waarbij minstens 5 dagen tussen dienen te zitten.

Het aanbrengen van de tape is geen fysiotherapeutische behandeling. Dat betekent dat u deze kosten niet kunt indienen bij uw zorgverzekeraar.

U dient na het aanbrengen van de eerste tape te betalen. U kunt dit met de pin of contant betalen.

Afspraak maken voor hooikoortstape?

Om een afspraak te maken voor hooikoortstape fysio in Groningen kunt u direct zelf online een afspraak bij ons maken. Liever bellen? Dan mag dat natuurlijk ook. Bel +31612678162 om direct met ons in contact te komen.

Plan zelf uw afspraak in