Gijsbert Vogelzang

Gijsbert Vogelzang – Fysio Groningen

Sinds 2015 is Gijsbert fysiotherapeut in Groningen. Hij heeft na zijn studies bewegingsagogiek en fysiotherapie in Groningen de praktijk opgericht. In de afgelopen jaren heeft Gijsbert zich ontwikkelt tot een veelzijdige fysiotherapeut met speciale aandacht voor pees- en spierklachten. Hij volgt hier nog regelmatig lezingen en opleiding voor. Gijsbert haalt zijn energie uit de samenwerking met de patient. Gijsbert probeert met je mee te denken, vindt niet snel dat iets niet kan en vindt altijd een passende oplossing bij jouw probleem. Je kunt bij Gijsbert terecht voor verschillende behandelingen, o.a. dry needling, echografie en shockwave therapie.

De specialist in bewegen

Heb je problemen met bewegen? Bij Gijsbert kan je terecht als het even niet gaat zoals je graag wilt. Zo kan je denken aan sportblessures, klachten door overbelasting of na bijvoorbeeld een ongeluk of operatie.

Geen verwijzing nodig

Je kan direct bij ons terecht. De fysiotherapeut is geschoold om jouw klachten dusdanig uit te vragen om te bepalen of u bij hem of haar aan het juiste adres bent. In sommige gevallen willen wij aanvullend een overleg met de huisarts of specialist of raden wij aan om toch een bezoek aan de huisarts te brengen voor een aanvullend/bevestigend onderzoek.

  • Fysiotherapie bij FysioVogelzang Groningen wordt vergoed door alle zorgverzekeraars
  • Fysiotherapie is bij ons gemiddeld beoordeeld met een 9,1! dry needling fysio groningen
  • Eenvoudig online een afspraak inplannenfysio groningen 

Eerste bezoek aan Gijsbert 

Het eerste bezoek zal bestaan uit een kennismaking en een inventarisatie van jouw klachten. Dit doen wij door vragen te stellen die volgens ons relevant zijn rond het ontstaan van de klacht. Deze informatie nemen wij mee in het aanvullend lichamelijke onderzoek. Nadat wij de klacht hebben onderzocht en een beeld hebben geschetst van de oorzaak van jouw klacht zal er een behandelvoorstel worden voorgelegd. Wij willen graag weten wat je doelen zijn zodat we u optimaal kunnen helpen.

Afspraak maken bij Gijsbert voor fysio in Groningen?

Om een afspraak te maken voor fysio in Groningen kunt u direct zelf online een afspraak bij ons maken. Liever bellen? Dan mag dat natuurlijk ook. Bel +31612678162 om direct met ons in contact te komen.

 

Terug naar team

Plan zelf uw afspraak in