Samenwerking met podotherapeut VoetFactor

Iedere maand organiseren wij in samenwerking met sportpodotherapeut Ferdinand van VoetFactor een gezamenlijk spreekuur voor voet- en enkelklachten.
cropped-pexels-photo-168872.jpg

Enkel- en voetspreekuur

  • Fysiotherapeut en Sportpodotherapeut kijken gezamenlijk naar jouw klachten.
  • Gebruik van echografie
  • Direct een passend advies over behandeling en/of ondersteuning.

Voor wie?

Ben jij onder behandeling bij FysioVogelzang of bij VoetFactor Groningen en heeft jouw behandelaar aangegeven dat het zinvol kan zijn om jouw klachten samen gezamenlijk te laten beoordelen? Dan nodigen wij je uit op het spreekuur, iedere laatste woensdagmiddag van de maand.

Sneller een behandelplan.

Door gezamenlijk naar jouw klachten te kijken kunnen we , waar jij bij bent gezamenlijk keuzes maken voor de beste aanpak van jouw klachten. De podotherapeut en fysiotherapeut hebben veel overeenkomsten, maar kijken ook met verschillende invalshoeken naar het lichaam. Hierdoor komen meerdere mogelijkheden aan bod en kunnen we in overleg met jou de beste keuze maken voor de behandeling van jouw klachten.

podotherapeut GV

Wil jij informatie over ons spreekuur?

Neem gerust contact met ons op via 050 – 2110 859 of stuur een mailtje naar info@fysiovogelzang.nl. Direct een afspraak maken met een van onze fysiotherapeuten? Je kunt direct een afspraak maken via de online agenda planner. Klik daarvoor op onderstaande button. 

Stuur gerust een bericht. We denken graag met je mee.

Stuur e-mail
Bezig met versturen

Ook jouw fysio in Groningen?

Benieuwd wat je voor jou kunnen betekenen? We helpen je graag in een van onze vestigingen in de stad Groningen!