FysioVogelzang Groningen

FysioVogelzang is in september 2015 opgericht. De praktijk is gevestigd in de Rivierenbuurt van de stad Groningen. Het frisse, moderne pand met een wachtkamer, vier behandelkamers en een onderzoeksruimte wordt bezet door een multidisciplinair team. Naast fysiotherapie wordt er o.a. klinische psychologie, orthopedagogiek en neurofeedback aangeboden.

Wat is fysiotherapie?

De fysiotherapeuten van FysioVogelzang zijn deskundig op het gebied van het lichaam en al haar bewegingen. De fysiotherapeut onderzoekt, adviseert, begeleidt en behandelt patiënten met allerlei verschillende lichamelijke klachten. Klachten die ontstaan voor, tijdens of na het bewegen zal de fysiotherapeut kunnen herkennen en weet bij welke behandeling u het meeste baat bij zal hebben.

Visie

Fysiek ongemak is al vervelend genoeg. De fysiotherapeut kan u hier goed bij helpen. Toch komen weinig mensen voor hun plezier bij de fysiotherapeut. Onze visie is dat de rol van de fysiotherapeut ondersteunend en begeleidend moet zijn. Tijdens behandelingen proberen wij een prettige en ontspannen sfeer te creëren. Binnen de behandelruimtes van de praktijk zijn wij er om oorzaken van uw klachten te vinden. Wij zijn pas tevreden als u in grote lijnen weet en begrijpt wat de reden is dat u klachten heeft. Wij gebruiken hierbij geregeld een 3D-animatie, anatomische modellen of tekenen uw klacht zo goed als we kunnen uit. Herstellen van het lichaam duurt langer dan alleen de fysiotherapeutische behandeling. U speelt daarom een belangrijke rol in het proces. Alleen door met elkaar samen te werken zijn er inmiddels vele prachtige doelstellingen behaald.

Vraag en Afspraak

Vult u onderstaand formulier in voor uw vraag of aanmelding. FysioVogelzang probeert binnen één werkdag op uw bericht te reageren.

Verstuur