FysioVogelzang nu ook aan de Peizerweg Groningen

blessure wielrennen
Gijsbert

Gijsbert

Gijsbert is een vrolijke enthousiaste fysio , die gemotiveerd is op je te helpen Kennis en kunde is uitstekend
Altijd vriendelijk , vrolijk in voor een geintje. Maar ook serieus met zijn werk bezig.
Prettig in omgang, serieus maar ook met gevoel luchtig te houden wanneer nodig
Previous
Next

Wow! We hebben een extra locatie in Groningen waar je ook terecht kunt voor jouw herstel. We hebben nu beschikking tot trainingsapparatuur en ruimte om sport-specifiek te trainen. We doen dat bij fitnesscentrum Ron Haans aan de Peizerweg 132. 

(Kracht)training als aanvulling op jouw traject

Zoals je wellicht van ons gewend bent denken we altijd met je mee. Hoe kan je jouw lichaam in een optimale staat krijgen om weer te kunnen doen wat jij graag wilt. Aan de Vechtstraat, de locatie waar het allemaal begon hebben we niet altijd de ruimte om alles te trainen wat we willen. Om aan je handelingssnelheid, stootkracht of loopafstand te werken heb je simpelweg ruimte nodig. En dat hebben we voor je geregeld!

Andere setting, zelfde praktijk

Waar de Vechtstraat uitnodigt om goed onderzoek te doen en je optimaal te kunnen behandelen ervaar je aan de Peizerweg de sfeer van een herstel. Hier kan je werken aan je kracht, snelheid, coördinatie, balans en lenigheid.

Tsja, niet iedereen vindt de sportschool een prettige setting. Geen probleem, de Vechtstraat blijft ons hoofdkwartier!

praktijk fysiotherapie

Over onze praktijk

We motiveren en ondersteunen mensen om zo veel mogelijk te bewegen. Bewegen heeft een enorm effect op onze gezondheid, we kunnen de kwaliteit van leven er mee verhogen! De wereld om ons heen maakt het voor ons steeds uitdagender om voldoende te bewegen. Hoe minder we bewegen, hoe groter de kans op lichamelijke klachten we hebben. Daarnaast kan sport, hobby, werk of ziekte ook voor lichamelijke klachten zorgen waardoor bewegen niet meer gaat zoals we graag zouden willen. FysioVogelzang helpt. Met verschillende behandelmethoden zorgen we ervoor dat ook jij zo goed mogelijk kan bewegen.

FysioVogelzang motiveert en ondersteunt mensen om zo goed en veel mogelijk te kunnen bewegen. Onze positieve en professionele fysiotherapeuten staan iedere dag voor je klaar om te helpen jouw doelen te bereiken. Ongeacht jouw persoonlijke situatie.

Bewegen begint bij FysioVogelzang

Contact

Locaties