0
Mensen die u voorgingen
0
Behandelingen
0
Algemene beoordeling in 2018

Bent u op zoek naar een fysiotherapiepraktijk in Groningen? Voor fysiotherapie in Groningen kunt u terecht bij FysioVogelzang. De fysiotherapeuten van praktijk FysioVogelzang zijn deskundig opgeleid op het gebied van het lichaam en al haar bewegingen. Ons team kan u als patiënt goed helpen op het gebied van fysio onderzoek in Groningen, advies, begeleiding en uiteraard behandeling. Wij hebben een zeer ruime ervaring in het behandelen en herkennen van lichamelijke klachten. U bent van harte welkom in onze fysiotherapiepraktijk voor fysio in Groningen!

Behandelingen

U kunt om verschillende redenen terecht bij een fysiotherapeut. Bij FysioVogelzang hebben we meerdere fysiotherapeuten in dienst die u allen de beste zorg kunnen bieden en hun best gaan doen om u weer pijnvrij te laten bewegen. Deze disciplines vallen echter onder een andere tak Wat betreft lichamelijke klachten kunt u bij ons terecht voor de behandeling van/aan:

 • Hoofdpijn
 • Nek
 • Schouder
 • Elleboog
 • Pols en hand
 • Rug
 • Heup en bil
 • Knie
 • Enkel en voet
 • Been
 • Chronische aandoening

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Leg ons uw klachten voor en de kans is groot dat we u goed kunnen helpen met onze kennis en behandelervaring. Naast fysiotherapie kunt u ook bij ons terecht voor o.a. dry needling.

 • Eenvoudig online afspraak maken
 • Binnen een werkdag een afspraak
 • Wij regelen de afhandeling met uw zorgverzekeraar

Hoe werkt fysiotherapie?

Als u van een dokter of arts te horen hebt gekregen dat u het beste een fysiotherapeut kunt opzoeken, dan betekent dit dat u fysiotherapie gaat volgen. Geheel afhankelijk van uw klachten gaat u met een fysiotherapeut aan de slag om de lichamelijke klachten of mobiele problemen die u nu ervaart zo goed mogelijk te verhelpen. Uw herstelproces begint bij de eerste afspraak met uw persoonlijke fysiotherapeut.

Uw herstelproces begint met het inventariseren van uw lichamelijke klachten en het doen van tests/oefeningen om te kijken wat uw beginpunt is. Vervolgens stelt u samen met de fysiotherapeut een doel en daar gaan we naartoe werken. Uw fysiotherapeut ontvangt (indien van toepassing) van uw arts/dokter al voorinformatie, zodat we al op de hoogte zijn van uw situatie en klachten. Uw fysiotherapeut maakt vervolgens een behandelplan op en bespreekt met u hoe uw herstel stapsgewijs en geleidelijk aangepakt gaat worden.

Geen verwijsbrief nodig

Bij ons heeft u geen verwijsbrief van uw arts nodig om voor fysiotherapie in Groningen terecht te kunnen. U kunt gewoon zelf contact met ons opnemen en uw klachten aan ons doorgeven. U krijgt dan een fysiotherapeut toegewezen en uw eigen fysiotherapeut gaat u helpen met het aanvragen van een vergoeding van de fysiotherapie.

Over FysioVogelzang

Fysiotherapiepraktijk FysioVogelzang bestaat sinds september 2015 en is gevestigd in de Rivierenbuurt van de stad Groningen (Vechtstraat 69). Het pand waarin we gevestigd zijn is een modern, fris pand met naast een wachtkamer vier behandelkamers en een ruime onderzoeksruimte. Ons multidisciplinaire team kan u de juiste zorg bieden. Wanneer u bij ons komt voor een kennismaking, leren we u graag als persoon kennen. Wij doen niet slechts aan klachten behandelen, maar aan mensen behandelen.

U kunt van maandag t/m zaterdag bij ons terecht voor afspraken en gemakkelijk zelf online uw afspraak maken. U ontvangt hiervan altijd een bevestiging.

Maak eenvoudig online een afspraak

Waarom FysioVogelzang?

Voor fysiotherapie in Groningen bent u bij FysioVogelzang aan het juiste adres. In 2018 is onze fysiotherapiepraktijk beoordeeld met een 9,3. Hier zijn wij ontzettend trots op en daarom blijven we natuurlijk net zo hard werken aan onze kwaliteit als we alle afgelopen jaren al gedaan hebben. Wij bieden onze patiënten die voor fysiotherapie in Groningen bij ons komen graag de beste zorg en therapie. Dit doen we altijd middels een persoonlijk behandelplan. Al onze behandelingen zijn maatwerk en u heeft altijd één vast aanspreekpunt voor fysio in Groningen, uw eigen fysiotherapeut.

Bent u benieuwd naar de ervaringen van anderen met onze praktijk en fysiotherapie in Groningen? Bekijk dan gerust wat eerdere patiënten over ons schreven in hun reviews.

Persoonlijke begeleiding

U krijgt niet alleen geheel logisch een eigen fysiotherapeut toegewezen en hierdoor persoonlijke begeleiding wanneer u in Groningen voor fysiotherapie komt. Nee, die persoonlijke begeleiding krijgt u tijdens maar ook na uw behandeltraject bij ons. Uiteraard heeft uw fysiotherapeut alle aandacht voor u wanneer u voor fysio in Groningen bent, maar daarbuiten mag u ook verwachten dat we voor u klaarstaan. Heeft u bijvoorbeeld een vraag die u wilt stellen aan uw behandelend fysiotherapeut zonder te hoeven wachten tot de volgende afspraak? Via verschillende kanalen zijn wij goed te bereiken en is overleg altijd snel mogelijk.

Afspraken zijn altijd 1 op 1 met uw fysiotherapeut en de fysiotherapie die u krijgt is afgestemd op uw doelen en wensen.

Vergoeding fysiotherapie 2019

Bent u verzekerd voor fysiotherapie? Dan hoeft u vrij weinig te doen en regelen wij de afhandeling hiervan met uw verzekeraar. FysioVogelzang is aangesloten bij alle Nederlandse zorgverzekeraars. U kunt altijd bij ons terecht en indien uw verzekering dit dekt, uw fysiotherapie in Groningen ook vergoed krijgen. Dat is de service die wij onze patiënten bieden, zodat u zich vooral geen zorgen hoeft te maken of het allemaal wel echt goed geregeld is met uw verzekeraar. Als u verzekerd bent voor fysiotherapie kunt u dit aan ons doorgeven, wij laten u weten welke eventuele informatie we van u nodig hebben en doen de rest voor u.

FysioVogelzang is aangesloten bij alle Nederlandse zorgverzekeraars

Niet zeker of u voldoende verzekerd bent?

Als u niet zeker weet of uw verzekering fysiotherapie in 2019 dekt, dan kunt u uw polisvoorwaarden lezen of even contact opnemen met uw zorgverzekeraar. U kunt in ieder geval altijd bij ons terecht, met of zonder fysiotherapie verzekering. Heeft u een geen Nederlandse zorgverzekeraar? Dan kijken we even apart naar uw situatie en kijken we wat we voor u kunnen betekenen. We helpen u hoe dan ook graag met fysio in Groningen.

Vindt u het lastig om zelf uit te zoeken of fysiotherapie in uw zorgpakket zit? Dan kan uw fysiotherapeut in de praktijk ook voor u bekijken hoe u verzekerd bent.

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor fysiotherapie in Groningen? U kunt snel bij ons in Groningen voor fysiotherapie terecht. Wat uw lichamelijke klachten ook zijn, u mag altijd even contact met ons opnemen en een afspraak maken.

U heeft geen verwijsbrief nodig om bij FysioVogelzang een afspraak te maken.

Afspraak maken