Fysiotherapie

Fysiotherapie Groningen

Over veel bewegingen hoeven wij in het dagelijks leven niet na te denken. Totdat een bepaalde beweging of houding vervelend wordt. Pas dan denken wij als mensen na over wat de reden van de klacht kan zijn. In veel gevallen gaan fysieke ongemakken vanzelf weer over. Het lichaam is daar namelijk perfect op ingericht. Soms heeft het lichaam handje nodig en daarvoor weken wij dagelijks met al onze aandacht graag aan mee. FysioVogelzang, praktijk voor fysiotherapie Groningen kijkt graag met u mee. Zelfs een stapje verder dan alleen die rugklacht die maar niet over gaat. Wat is nu écht de reden dat u klachten heeft. Daar willen wij samen met u een antwoord op vinden.

De specialist in bewegen

U kunt voor vrijwel alle klachten terecht die het bewegen beperkt. Zo kunt u denken aan sportblessures, klachten door overbelasting, klachten na een ongeluk, ziekte maar ook kunt u moeite krijgen met bewegen doordat het lichaam ouder wordt. Daarnaast helpen wij u met herstellen en aansterken na een operatieve ingreep bijvoorbeeld na een heup- of knieprothese.

Geen verwijzing nodig

U kunt direct bij ons terecht. De fysiotherapeut is geschoold om uw klachten dusdanig uit te vragen om te bepalen of u bij hem of haar aan het juiste adres bent. In sommige gevallen willen wij aanvullend een overleg met uw huisarts of specialist of raden wij aan om toch een bezoek aan uw huisarts te brengen voor een aanvullend/bevestigend onderzoek.

  • Fysiotherapie bij FysioVogelzang Groningen wordt vergoed door alle zorgverzekeraars
  • Fysiotherapie is bij ons gemiddeld beoordeeld met een 9,1! dry needling fysio groningen
  • Eenvoudig online een afspraak inplannenfysio groningen 

Eerste bezoek aan de fysiotherapeut

Uw eerste bezoek zal bestaan uit een kennismaking en een inventarisatie van uw klachten. Dit doen wij door u vragen te stellen die volgens ons relevant zijn rond het ontstaan van uw klacht. Uw informatie nemen wij mee in het aanvullend lichamelijke onderzoek. Nadat wij u klacht hebben onderzocht en een beeld hebben geschetst van de oorzaak van uw klacht zal u een behandelvoorstel worden voorgelegd. Wij willen graag weten wat uw doelen zijn zodat we u optimaal kunnen helpen.

Afspraak maken voor fysio in Groningen

Om een afspraak te maken voor fysio in Groningen kunt u direct zelf online een afspraak bij ons maken. Liever bellen? Dan mag dat natuurlijk ook. Bel +31612678162 om direct met ons in contact te komen.

Plan zelf uw afspraak in