WAARMEE KUNNEN WE JE HELPEN?

Fysiotherapie en meer

Haal meer uit je werk, sport
en vrije tijd met FysioVogelzang.

FysioVogelzang helpt bij lichamelijke klachten waarbij bewegen moeilijk of zelfs pijnlijk is. We denken met je mee wat je het beste kan doen tegen jouw klachten. We maken hierbij gebruik van verschillende specialismen en behandelingen. Neem contact op of plan zelf online een afspraak in onze agenda.

We helpen je graag.

ONZE BEWEEGREDEN

" Mensen persoonlijk en professioneel begeleiden richting het optimale resultaat."​

We zetten ons dagelijks in mensen zo goed mogelijk te helpen. We doen dat met een bevlogen team van fysiotherapeuten en ondersteuners. Ons enthousiasme voor ons vak zetten wij om in handvatten voor de patient zodat fysiotherapie zinvol is. We maken gebruik van de meest recente wetenschappelijke inzichten, moderne behandel- en trainingsapparatuur en overleggen waar nodig met collega zorgverleners om de zorg voor jou zo optimaal mogelijk aan te bieden. 

FysioVogelzang Groningen

Onze fysiotherapiepraktijk FysioVogelzang bestaat sinds september 2015 en is gevestigd in de Rivierenbuurt, die ver van het centrum van de stad Groningen (Vechtstraat 69). Het pand waarin we gevestigd zijn is een modern, fris pand met naast een wachtkamer vier behandelkamers en een ruime onderzoeksruimte. Ons multidisciplinaire team kan je op veel gebieden helpen. We plannen al onze afspraken in waarbij we zeker weten dat we jouw een half uur kunnen helpen. Onze ervaring is dat dit voldoende is om jou zo goed mogelijk kunnen helpen. 

We zijn iedere werkdag geopend en hebben ruime openingstijden. Je kunt je eigen afspraak inplannen via onze online agenda module. Wil je liever even bellen om te overleggen of de fysio iets voor jou kan betekenen? Aarzel niet, we helpen je graag! 

Verschillende specialisaties

Onze fysio’s zijn geschoold om iedereen met klachten tijdens bewegen te kunnen helpen. Na het afronden van de bachelor fysiotherapie zijn fysiotherapeuten verplicht om scholing te volgen. Gijsbert is gek op knie fysiotherapie en de behandeling van pezen. Hij heeft hiervoor dan ook aanvullend opleiding gevolg voor echografie en voert ook shockwave therapie uit. Ook voor Dry Needling kan je bij ons terecht. Fysiotherapeut Danny specialiseert zich meer en meer op e behandeling van hoofdpijn, nekpijn en chronische klachten. We werken direct samen met zowel neuro-psychologen en diëtisten die in de praktijk werkzaam zijn. Wij als fysio Groningen bieden fysiotherapie aan voor vrijwel alle klachten en hebben verschillende specialisten in ons netwerk.

Je kan direct terecht

Je hebt geen verwijsbrief van een arts nodig om voor fysiotherapie in Groningen bij ons terecht te kunnen. Neem gerust contact met ons op om je klachten aan ons doorgeven. We denken samen welke fysiotherapeut jouw klacht het beste kan verhelpen. Je mag natuurlijk ook zelf aangeven of je een voorkeur hebt voor een fysio. Als je geopereerd bent of te maken hebt met een chronische aandoening, dan kan het zijn dat er wel een verwijzing nodig is. Je fysiotherapeut kan dit voor je uitzoeken en je helpen om aan de verwijzing voor fysiotherapie te komen. 

Dit is hoe anderen ons beoordelen

Voor fysiotherapie in Groningen ben je bij FysioVogelzang aan het juiste adres. Al 3 jaar op rij geven mensen ons gemiddeld een 9! Hier zijn wij ontzettend trots op en daarom blijven we natuurlijk net zo hard werken aan onze kwaliteit als we alle afgelopen jaren al gedaan hebben. Wij bieden onze patiënten die voor fysiotherapie in Groningen bij ons komen graag de beste zorg en therapie. Al onze behandelingen zijn maatwerk, wat wil zeggen dat we samen gaan kijken welke oplossing het best bij jouw past. Je krijgt bij ons je eigen betrokken fysiotherapeut, die je altijd kan bereiken op het moment dat je bij ons in behandeling bent. 

Fysiotherapie

Fysiotherapie Groningen

Over veel bewegingen hoeven wij in het dagelijks leven niet na te denken. Totdat een bepaalde beweging of houding vervelend wordt. Pas dan denken wij als mensen na over wat de reden van de klacht kan zijn. In veel gevallen gaan fysieke ongemakken vanzelf weer over. Het lichaam is daar namelijk perfect op ingericht. Soms heeft het lichaam handje nodig en daarvoor weken wij dagelijks met al onze aandacht graag aan mee. FysioVogelzang, praktijk voor fysiotherapie Groningen kijkt graag met u mee. Zelfs een stapje verder dan alleen die rugklacht die maar niet over gaat. Wat is nu écht de reden dat u klachten heeft. Daar willen wij samen met u een antwoord op vinden.

De specialist in bewegen

U kunt voor vrijwel alle klachten terecht die het bewegen beperkt. Zo kunt u denken aan sportblessures, klachten door overbelasting, klachten na een ongeluk, ziekte maar ook kunt u moeite krijgen met bewegen doordat het lichaam ouder wordt. Daarnaast helpen wij u met herstellen en aansterken na een operatieve ingreep bijvoorbeeld na een heup- of knieprothese.

Geen verwijzing nodig

U kunt direct bij ons terecht. De fysiotherapeut is geschoold om uw klachten dusdanig uit te vragen om te bepalen of u bij hem of haar aan het juiste adres bent. In sommige gevallen willen wij aanvullend een overleg met uw huisarts of specialist of raden wij aan om toch een bezoek aan uw huisarts te brengen voor een aanvullend/bevestigend onderzoek.

  • Fysiotherapie bij FysioVogelzang Groningen wordt vergoed door alle zorgverzekeraars
  • Fysiotherapie is bij ons gemiddeld beoordeeld met een 9,1! dry needling fysio groningen
  • Eenvoudig online een afspraak inplannenfysio groningen 

Eerste bezoek aan de fysiotherapeut

Uw eerste bezoek zal bestaan uit een kennismaking en een inventarisatie van uw klachten. Dit doen wij door u vragen te stellen die volgens ons relevant zijn rond het ontstaan van uw klacht. Uw informatie nemen wij mee in het aanvullend lichamelijke onderzoek. Nadat wij u klacht hebben onderzocht en een beeld hebben geschetst van de oorzaak van uw klacht zal u een behandelvoorstel worden voorgelegd. Wij willen graag weten wat uw doelen zijn zodat we u optimaal kunnen helpen.

Afspraak maken voor fysio in Groningen

Om een afspraak te maken voor fysio in Groningen kunt u direct zelf online een afspraak bij ons maken. Liever bellen? Dan mag dat natuurlijk ook. Bel +31612678162 om direct met ons in contact te komen.

Plan zelf uw afspraak in