FysioVogelzang Groningen

Keep on moving. Keep on living.

Voor fysiotherapie in Groningen kunt u terecht bij FysioVogelzang. Bij FysioVogelzang Groningen helpen we als bewegen niet gaat zoals u dat graag zou willen. Ons doel is om op een toegankelijke manier te werken aan de doelen die u heeft. Als fysio in de stad Groningen denken wij graag met u mee en maken wij gebruik van de meest recente behandeltechnieken.

null

SPECIALISATIES

LEES VERDER

null

AANDOENINGEN

LEES VERDER

null

TEAM

LEES VERDER

null

PLAYPOSITIVE

INFO VOLGT

null

FYSIOVOGELZANG

LEES VERDER

null

PARTNERS

LEES VERDER

Waarom FysioVogelzang Groningen?

Voor fysiotherapie in Groningen bent u bij FysioVogelzang aan het juiste adres. Gemiddeld worden bij beoordeel met een 9 door de mensen die u voorgingen. Hier zijn wij ontzettend trots op en daarom blijven we natuurlijk net zo hard werken aan onze kwaliteit als we alle afgelopen jaren al gedaan hebben. Wij bieden onze patiënten die voor fysiotherapie in Groningen bij ons komen graag de beste zorg en therapie. Al onze behandelingen zijn maatwerk en u heeft altijd één vast aanspreekpunt voor fysio in Groningen, uw eigen fysiotherapeut.

Bent u benieuwd naar de ervaringen van anderen met onze praktijk en fysiotherapie in Groningen? Bekijk dan gerust wat eerdere patiënten over ons schreven in hun reviews.

Persoonlijke begeleiding

U krijgt niet alleen geheel logisch een eigen fysiotherapeut toegewezen en hierdoor persoonlijke begeleiding wanneer u in Groningen voor fysiotherapie komt. Nee, die persoonlijke begeleiding krijgt u tijdens maar ook na uw behandeltraject bij ons. Uiteraard heeft uw fysiotherapeut alle aandacht voor u wanneer u voor fysio in Groningen bent, maar daarbuiten mag u ook verwachten dat we voor u klaarstaan. Heeft u bijvoorbeeld een vraag die u wilt stellen aan uw behandelend fysiotherapeut zonder te hoeven wachten tot de volgende afspraak? Via verschillende kanalen zijn wij goed te bereiken en is overleg altijd snel mogelijk.

Afspraken zijn altijd 1 op 1 met uw fysiotherapeut en de fysiotherapie die u krijgt is afgestemd op uw doelen en wensen.

Hoe werkt fysiotherapie?

Als u van een dokter of arts te horen hebt gekregen dat u het beste een fysiotherapeut kunt opzoeken, dan betekent dit dat u fysiotherapie gaat volgen. Geheel afhankelijk van uw klachten gaat u met een fysiotherapeut in Groningen aan de slag om de lichamelijke klachten of mobiele problemen die u nu ervaart zo goed mogelijk te verhelpen. Uw herstelproces begint bij de eerste afspraak met uw persoonlijke fysiotherapeut in Groningen.

Uw herstelproces begint met het inventariseren van uw lichamelijke klachten en het doen van tests/oefeningen om te kijken wat uw beginpunt is. Vervolgens stelt u samen met de fysiotherapeut een doel en daar gaan we naartoe werken. Uw fysiotherapeut ontvangt (indien van toepassing) van uw arts/dokter al voorinformatie, zodat we al op de hoogte zijn van uw situatie en klachten. Uw fysiotherapeut maakt vervolgens een behandelplan op en bespreekt met u hoe uw herstel stapsgewijs en geleidelijk aangepakt gaat worden.

Geen verwijsbrief nodig

Bij ons heeft u geen verwijsbrief van uw arts nodig om voor fysiotherapie in Groningen terecht te kunnen. U kunt gewoon zelf contact met ons opnemen en uw klachten aan ons doorgeven. U krijgt dan een fysiotherapeut toegewezen en uw eigen fysiotherapeut gaat u helpen met het aanvragen van een vergoeding van de fysiotherapie. Bent u geopereerd of heeft u een chronische aandoening, dan is meestal wel een verwijsbrief nodig. Wij kunnen u hierbij helpen.

Over FysioVogelzang Groningen

Fysiotherapiepraktijk FysioVogelzang bestaat sinds september 2015 en is gevestigd in de Rivierenbuurt van de stad Groningen (Vechtstraat 69). Het pand waarin we gevestigd zijn is een modern, fris pand met naast een wachtkamer vier behandelkamers en een ruime onderzoeksruimte. Ons multidisciplinaire team kan u de juiste zorg bieden. Doordat wij geen dubbele afspraken plannen krijgt u volledige aandacht tijdens uw afspraak.

U kunt van maandag t/m zaterdag bij ons terecht voor afspraken en gemakkelijk zelf online uw afspraak maken. U ontvangt hiervan altijd een bevestiging.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Niet zeker of u voldoende verzekerd bent?

Als u niet zeker weet of uw verzekering fysiotherapie in 2020 dekt, dan kunt u uw polisvoorwaarden lezen of even contact opnemen met uw zorgverzekeraar. U kunt in ieder geval altijd bij ons terecht, met of zonder fysiotherapie verzekering. Heeft u een geen Nederlandse zorgverzekeraar? Dan kijken we even apart naar uw situatie en kijken we wat we voor u kunnen betekenen. We helpen u hoe dan ook graag met fysio in Groningen.

Vindt u het lastig om zelf uit te zoeken of fysiotherapie in uw zorgpakket zit? Dan kan uw fysiotherapeut in de praktijk ook voor u bekijken hoe u verzekerd bent.

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor fysiotherapie in Groningen? Maar twijfelt u of u bij ons aan het juiste adres bent? Neem gerust contact met ons op om uw situatie te bespreken. U kunt natuurlijk ook direct een afspraak maken.

U heeft geen verwijsbrief nodig om bij FysioVogelzang een afspraak te maken.

Heeft u een vraag?

 

Verstuur bericht!