null

FYSIOTHERAPIE OP AFSTAND TIJDENS CORONA

LEES MEER

null

SPECIALISATIES

LEES VERDER

aandoeningen fysio groningen

AANDOENINGEN

LEES VERDER

team fysio groningen

TEAM

LEES VERDER

praktijk fysiotherapie

FYSIOVOGELZANG

LEES VERDER

partners fysio

PARTNERS

LEES VERDER

Waar kunnen wij je mee helpen?

FysioVogelzang is een praktijk voor fysiotherapie in de stad Groningen. Je kunt bij ons terecht als bewegen niet gaat zoals je graag zou willen. Iedereen die klachten heeft in het dagelijks leven, bij sport, het werk of misschien wel bij het oppassen van de kleinkinderen, onze fysiotherapeuten denken met je mee om jouw klachten zo snel mogelijk op te lossen. We doen dit nu al vijf jaar met veel plezier en succes. We krijgen complimenten voor onze persoonlijke en daadkrachtige behandelmethoden. Laat ons gerust weten waarmee we ook jóu kunnen helpen!

Selecteer jouw klacht

"Ik kon zeer snel terecht. Na een persoonlijke kennismaking is mijn klacht professioneel geanalyseerd en gevisualiseerd. Hierdoor is het voor mij snel duidelijk geworden wat het probleem was. Een goed herstelplan opgesteld waardoor ik snel van mijn klachten af was. Een aanrader!!"
"Zeer vlotte en persoonlijke hulp. Denken goed mee in wat voor jou een passende oplossing is en laten zien wat er precies aan de hand is. Aanrader!"
 

Onze laatste nieuwsberichten

"Kwam behoorlijk wanhopig en met fikse rugklachten terecht bij Gijsbert. Uitgebreid besproken wat er aan de hand was. Ook het hoe en waarom was belangrijk. Voelde me serieus genomen. Er werd meegedacht, maar ik mocht ook meedenken. Dry-needling, massage en oefeningen hebben het gewenste resultaat gehad."
"Ik ben voor verschillende klachten bij FysioVogelzang in behandeling geweest. Alle keren was ik zeer tevreden. Er wordt duidelijk uitgelegd wat er aan de hand is. Ook wordt er rekening gehouden met wat je eigen doel is (in mijn geval: weer sporten) en vervolgens helpt de fysiotherapeut je om dit doel zo snel mogelijk te behalen."

Jouw fysio in Groningen

 

 

Voor fysiotherapie in Groningen ben je bij FysioVogelzang aan het juiste adres. Al 3 jaar op rij geven mensen ons gemiddeld een 9! Hier zijn wij ontzettend trots op en daarom blijven we natuurlijk net zo hard werken aan onze kwaliteit als we alle afgelopen jaren al gedaan hebben. Wij bieden onze patiënten die voor fysiotherapie in Groningen bij ons komen graag de beste zorg en therapie. Al onze behandelingen zijn maatwerk, wat wil zeggen dat we samen gaan kijken welke oplossing het best bij jouw past. Je krijgt bij ons je eigen betrokken fysiotherapeut, die je altijd kan bereiken op het moment dat je bij ons in behandeling bent. 

Over FysioVogelzang Groningen

Onze fysiotherapiepraktijk FysioVogelzang bestaat sinds september 2015 en is gevestigd in de Rivierenbuurt, die ver van het centrum van de stad Groningen (Vechtstraat 69). Het pand waarin we gevestigd zijn is een modern, fris pand met naast een wachtkamer vier behandelkamers en een ruime onderzoeksruimte. Ons multidisciplinaire team kan je op veel gebieden helpen. We plannen al onze afspraken in waarbij we zeker weten dat we jouw een half uur kunnen helpen. Onze ervaring is dat dit voldoende is om jou zo goed mogelijk kunnen helpen. 

We zijn iedere werkdag geopend en hebben ruime openingstijden. Je kunt je eigen afspraak inplannen via onze online agenda module. Wil je liever even bellen om te overleggen of de fysio iets voor jou kan betekenen? Aarzel niet, we helpen je graag! 

Onze persoonlijke begeleiding

Je krijgt niet alleen geheel logisch een eigen fysiotherapeut toegewezen en hierdoor persoonlijke begeleiding wanneer je hier in Groningen voor fysiotherapie komt. We willen ook na het behandeltraject graag hulp kunnen bieden als dat nodig is. Heb je bijvoorbeeld een vraag voor je fysio die je wilt stellen aan zonder te hoeven wachten tot de volgende fysio afspraak? Via verschillende kanalen zijn wij goed te bereiken en is overleg altijd snel mogelijk.

Afspraken zijn altijd 1 op 1 met je eigen fysiotherapeut en de fysiotherapie die je krijgt is afgestemd op uw doelen en wensen.

Je kan direct terecht

Je hebt geen verwijsbrief van een arts nodig om voor fysiotherapie in Groningen bij ons terecht te kunnen. Neem gerust contact met ons op om je klachten aan ons doorgeven. We denken samen welke fysiotherapeut jouw klacht het beste kan verhelpen. Je mag natuurlijk ook zelf aangeven of je een voorkeur hebt voor een fysio. Als je geopereerd bent of te maken hebt met een chronische aandoening, dan kan het zijn dat er wel een verwijzing nodig is. Je fysiotherapeut kan dit voor je uitzoeken en je helpen om aan de verwijzing voor fysiotherapie te komen. 

Niet zeker of je voldoende verzekerd bent?

Als je niet zeker weet of jouw verzekering fysiotherapie in 2020 dekt, dan kan je de polisvoorwaarden van de zorgverzekeraar lezen of even contact opnemen met de zorgverzekeraar. Je kunt in ieder geval altijd bij ons terecht, met of zonder fysiotherapie verzekering.

Kom je er niet uit? Geen probleem, we kunnen met ons systeem zien of fysio vergoed wordt door de zorgverzekeraar. Neem hiervoor contact met ons op.

praktijk fysiotherapie

Laat een bericht achter!

 

Verstuur bericht