Danny Kunst

Danny Kunst – Fysio Groningen

Danny is in 2018 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de HanzeHogeschool Groningen. Tijdens zijn studie heeft hij ervaring opgedaan in zowel de eerstelijnspraktijk waarbij diverse ziektebeelden aanbod zijn gekomen als in de revalidatie en re-integratie. 

Na het behalen van zijn diploma is hij direct aan de slag gegaan als fysiotherapeut en werkt sinds 2018 bij ons in de praktijk. Danny staat bekend om zijn luisterend oor, het motiveren en adviseren van mensen met pijnklachten. Door zijn empathisch vermogen, positieve houding en gezonde dosis humor krijg je bij Danny echt het gevoel geholpen te worden. 

De specialist in bewegen

Heb je problemen met bewegen? Bij Danny kan je terecht als het even niet gaat zoals je graag wilt. Zo kan je denken aan sportblessures, klachten door overbelasting, klachten na een ongeluk, ziekte maar ook moeite  met bewegen doordat het lichaam ouder wordt. Daarnaast helpen wij met herstellen en aansterken na een operatieve ingreep bijvoorbeeld na een heup- of knieprothese.

Geen verwijzing nodig

Je kan direct bij ons terecht. De fysiotherapeut is geschoold om jouw klachten dusdanig uit te vragen om te bepalen of u bij hem of haar aan het juiste adres bent. In sommige gevallen willen wij aanvullend een overleg met de huisarts of specialist of raden wij aan om toch een bezoek aan de huisarts te brengen voor een aanvullend/bevestigend onderzoek.

  • Fysiotherapie bij FysioVogelzang Groningen wordt vergoed door alle zorgverzekeraars
  • Fysiotherapie is bij ons gemiddeld beoordeeld met een 9,1! dry needling fysio groningen
  • Eenvoudig online een afspraak inplannenfysio groningen 

Eerste bezoek aan Danny

Het eerste bezoek zal bestaan uit een kennismaking en een inventarisatie van jouw klachten. Dit doen wij door vragen te stellen die volgens ons relevant zijn rond het ontstaan van de klacht. Deze informatie nemen wij mee in het aanvullend lichamelijke onderzoek. Nadat wij de klacht hebben onderzocht en een beeld hebben geschetst van de oorzaak van jouw klacht zal er een behandelvoorstel worden voorgelegd. Wij willen graag weten wat je doelen zijn zodat we u optimaal kunnen helpen.

Afspraak maken bij Danny voor fysio in Groningen?

Om een afspraak te maken voor fysio in Groningen kunt u direct zelf online een afspraak bij ons maken. Liever bellen? Dan mag dat natuurlijk ook. Bel +31612678162 om direct met ons in contact te komen.

 

Terug naar team

Plan zelf uw afspraak in