Praktijkinformatie

0
Jaren ervaring
0 +
Uitgevoerde behandelingen
0
Onze beoordeling

Wie zijn wij?

FysioVogelzang is een praktijk voor fysiotherapie in de Rivierenbuurt in de stad Groningen. Mensen helpen om beter en sterker te kunnen bewegen is wat ons dagelijks motiveert. Wij geloven dat iedereen een fysiotherapeut verdient die het beste voor hem of haar voor heeft. Fysiotherapie is meer dan alleen een behandeling.

Waar zijn wij goed in?

We helpen mensen met klachten aan spieren, pezen en gewrichten. We worden al 3 jaar op rij beoordeeld met een 9. We krijgen veel te horen dat onze uitleg, aandacht en persoonlijke behandelplannen als erg prettig worden ervaren. We zijn hier trots op.

Wij zijn van mening dat we jou goed kunnen helpen met klachten die zijn ontstaan tijdens het sporten, door het werk of een ongelukje in jouw kostbare vrije tijd. We bepalen onze werkwijze door regelmatig te laten bijscholen door collega-fysiotherapeuten, wetenschappelijke artikelen bij te houden en intern met elkaar te overleggen.

achillespeesblessure fysio groningen

Rivierenbuurt Groningen

Onze fysiotherapie praktijk is gevestigd aan de Vechtstraat 69, in de Rivierenbuurt van Groningen. Sinds 2015 zetten we ons iedere dag in om iedereen zo goed mogelijk te laten bewegen. De praktijk is goed te bereiken via de rondweg, vanaf het Centraal Station, maar ook op de fiets vanuit het Centrum.

fysio vogelzang