Fysio Vogelzang is een praktijk voor fysiotherapie, oefentherapie, revalidatie na bijvoorbeeld een operatie maar ook om klachten te voorkomen. Daarnaast kunt u in de praktijk terecht voor valtraining.

De praktijk is gelegen in de Rivierenbuurt, dichtbij het Centraal Station van Groningen.
Deze jonge praktijk staat sinds 2015 symbool voor persoonlijke aandacht, juiste diagnostiek en een passende behandeling.

Samen met uw therapeut werkt u aan de vooraf gestelde doelen. Het behandelplan wordt afgestemd op uw wensen en verwachtingen en zal een wetenschappelijke onderbouwing vanuit de fysiotherapeut hebben. Naast de behandeling van uw klacht voorziet de fysiotherapeut u van adviezen om de klacht in de toekomst niet te laten terugkomen.

Fysio Vogelzang staat ingeschreven bij het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR) van de beroepsgroep het Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie (KNGF). Wie aan alle kwaliteitseisen voor behandeling, praktijkervaring, (bij)scholing en vakoverleg voldoet en werkt volgens de KNGF-richtlijnen, mag zich in het CKR inschrijven. Dit garandeert ook dat uw fysiotherapeut staat ingeschreven in het BIG-register van de overheid.