Wat wij doen – Fysio Vogelzang

Samen met u gaan wij op zoek naar de oorzaak van uw klachten en proberen wij deze zo goed mogelijk te behandelen in een passend traject waarbij uw hulpvraag centraal staat. Fysieke klachten hebben vaak invloed op ons dagelijks functioneren. Wij zorgen ervoor dat u vertrouwen krijgt in eigen kunnen zodat u weer kunt doen wat u zo belangrijk vindt. Wij halen energie uit het het verhelpen van klachten en het behalen van doelstellingen. Zonder klachten naar het werk, sport of het huis verbouwen… Fysio Vogelzang, de praktijk voor fysiotherapie in Groningen, helpt.

Alles heeft invloed op elkaar

Het lichaam als geheel

Fysio Vogelzang kijkt naar een lichaam als geheel. Alles is met elkaar verbonden en heeft invloed op elkaar. In plaats van alleen het behandelen van symptomen van de klacht, gaan wij met u op zoek naar de oorzaak. Is een verzwikking van uw enkel 5 jaar geleden de oorzaak van uw zeurende rugklachten? Het zou zomaar kunnen. Door de oorzaak te behandelen zijn wij ervan overtuigd u beter te kunnen helpen.

Fysio Vogelzang uitleg

Wij vinden het belangrijk dat u weet wat wij doen tijdens een behandeling. Daarom besteden wij tijd aan de uitleg van uw klacht en doen wij u een behandelvoorstel. Vanuit deze manier van werken boeken wij sneller resultaat!